Sarpsborg festivalen

2018: Det er fjerde gang Sarpsborg­festivalen går av stabelen i idylliske Kulåsparken, midt i hjertet av Sarpsborg, når festen starter 31.august. 

Tekst: Ingeborg Øien Thorsland

Sarpsborgfestivalen er kjent for å samle noen av Skandinavias største artister, og 2018 blir intet unntak.

I tillegg holder festivalens egen DJ feststemningen på topp i parken mellom konsertene.

Foto: Erle Strøm

– Festivalens visjon er å tilby folk i Sarpsborg noe de ikke får ellers i året. Det gjør vi ved å lage en skikkelig fest på tampen av sommeren, med artister som vanligvis ikke besøker vår del av landet, sier festivalsjef Hans Petter Løkkebakken.

Sarpsborgfestivalen henvender seg til musikkglade mennesker fra hele regionen. Store konsert­opplevelser og den gode stemningen på festivalen trekker vennegjenger, kollegaer og feststemte mennesker til Kulåsparken år etter år.