Nyt livet på Oslofjordens fineste spa-hotell!

Son Spa har også en spaavdeling der opptil 6 personer kan delta i sanseopplevelsen << Circle of Senses >>

Sør for Oslo og rundt 15 minutter nord for Moss ligger Son, en sjarmerende kystby. Like idyllisk som en sørlandsby med hvite hus, brygger, koselige kafeer, folkerike restauranter, små gallerier og butikker. Og her, rett ved vannkanten, ligger det idylliske og unike Son Spa.

– For vestfoldingene er det kun en hyggelig båttur over fjorden med fergen, så er du nesten her, smiler Ann Jeanette Myrland, markedssjef ved Son Spa – et frittstående hotell i Choice-kjeden og tilhører dermed samme eksklusive gruppe som Farris Bad og The Thief.

Vant prestisjetung pris

I fjor vant hotellet den internasjonale Spa Awards i klassen for beste spa-resort.

 – Vi vant på grunn av vår personlige service. Vi slipper ingen inn og overlater dem til seg selv. Vi veileder deg gjennom spa-opplevelsen for å sikre at du får mest mulig ut av den, og vi er flinke til å ta vare på gjestene våre. Vi har også noen unike tilbud her som andre spahoteller ikke har. For eksempel har vi to badstueflåter og to oppvarmede badestamper ute på bryggene våre. De er svært populære både om sommeren og om vinteren, sier hun og forklarer at de har også en spaavdeling der opptil 6 personer kan delta i sanseopplevelsen "Circle of Senses".

 – Der har vi laget en meditasjon i samarbeid med Trygve Skaug. Stemmen hans tar deg med på en liten reise og guider deg gjennom alle badstue-ritualene. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på dette, sier Myrland.

Japanske retter og rom med utsikt

Halvparten av de 148 rommene er suiter, og de aller fleste rommene på Son Spa har sjøutsikt. Son Spa er også kjent for sitt gode kjøkken. 

– Kjøkkenet er helt nyoppusset i år. Nå har vi en åpen kjøkkenløsning slik at kokkene kan servere varme omeletter og speilegg direkte til frokostgjestene. Vi har også satset på en del japanske retter. Det er veldig populært siden mange av gjestene våre ønsker lettere mat. Vi er kjent for å tilby god og rikelig med sjømat, skalldyr og fisk og på sommeren lager vi mye av maten på utekjøkkenet vårt på terrassen

1J3B0467 fix

Du kan bade fra brygga eller hoppe fra en av badstueflåtene

Japanske retter og rom med utsikt

Halvparten av de 148 rommene er suiter, og de aller fleste rommene på Son Spa har sjøutsikt. Son Spa er også kjent for sitt gode kjøkken. 

– Kjøkkenet er helt nyoppusset i år. Nå har vi en åpen kjøkkenløsning slik at kokkene kan servere varme omeletter og speilegg direkte til frokostgjestene. Vi har også satset på en del japanske retter. Det er veldig populært siden mange av gjestene våre ønsker lettere mat. Vi er kjent for å tilby god og rikelig med sjømat, skalldyr og fisk og på sommeren lager vi mye av maten på utekjøkkenet vårt på terrassen

Spennende konferanseaktiviteter

Son Spa har 14 konferanserom. Det største møterommet kan ta imot 120 personer. 

– Dette hotellet passer godt for mellomstore konferanser. Vi har mange aktiviteter som egner seg for konferansedeltakere. Du kan for eksempel leie badstueflåten eksklusivt og utfordre hverandre med litt vinterbading.  Dette kan gjerne kombineres med ølsmaking om du vil. Spaavdelingen kan også leies eksklusivt. I tillegg har vi masse tilbud om sjøaktiviteter som båtturer, sup-turer og kajakkturer og kan arrangere alt fra vinsmaking til matlagingsaktiviteter. 

En sommerdestinasjon

Visste du at du kan leie en av Son Spas leiligheter for en hel uke? Da får du en stue med kjøkkenløsning, soverom og en flott balkong helt ned mot vannkanten. Du kan også bestille et tilstøtende rom. To frokoster er inkludert i prisen.

UII_0306 kopi_små

Markedssjef Ann Jeansett Myrland ved Son Spa

Resten av måltidene ordner du selv, hvis du ikke ønsker å spise på hotellet. 

– Mange familier velger å gjøre dette. Det er ikke mye dyrere enn å leie en hytte, og vi har så mange fasiliteter og aktivitetstilbud her.

Når ferien starter, har hotellet et fast program hver eneste uke. 

– Tirsdager har vi lounge med DJ. På torsdager har vi minikonserter med norske artister, og på lørdager har vi After Beach med DJ og liveartist.

Isvogn og bad

Det lekre hotellet ligger virkelig fantastisk til, helt nede i vannkanten med strand og svaberg på begge sider. – Du kan også bade fra brygga eller hoppe fra en av badstueflåtene. Om sommeren ruller vi også ut isvognen, slik at gjestene kan kose seg med is. Våre gjester kan leie SUP-brett eller bruke bassenget, sier Ann Jeanett, og legger til: – Barna har egne badetider frem til kl. 13.00. Etter det er det voksne sin tur, enten med venner, kjærester eller kolleger. Vi er et spahotell, og gjestene våre kommer hit for å finne roen. Så her er det ingen stuping fra bassengkanten, forsikrer Ann Jeanett Myrland med et smil.

LOGO-SON
1J3B0984 fix1